Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pasgetrouwde Eddie Murphy weer vrijgezel

Shownieuws

Eddie Murphy en Tracey Edmonds hebben een punt achter hun relatie gezet. Het stel beloofde elkaar op twee weken geleden eeuwige trouw op het eiland Bora Bora.

(Novum/AP) - Twee weken na een intieme huwelijksceremonie op Bora Bora hebben Eddie Murphy en Tracey Edmonds een punt achter hun relatie gezet. "Na veel overwegingen en overleg hebben we samen besloten om een officiële huwelijksceremonie niet door te laten gaan, omdat we vinden dat het niet nodig is om onze relatie nog verder te definiëren", laat het stel via een woordvoerder weten.

"De symbolische ceremonie op Bora Bora was een uiting van onze diepe liefde, vriendschap en respect voor elkaar, maar we hebben besloten om vrienden te blijven." De 46-jarige Hollywoodster en zijn 40-jarige bruid stapten op nieuwjaarsdag in het huwelijksbootje op het idyllische eiland in de Stille Oceaan. Enkele dagen later liet het stel weten dat huwelijk in de Verenigde Staten nog eens dunnetjes zou worden overgedaan om het officieel te maken.

Volgens ingewijden zat het op de huwelijksdag al scheef tussen de twee. "Eddie schreeuwde tegen Tracey", vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Hij deed het meerdere keren en het was heel gênant."

De 46-jarige Murphy en de 40-jarige Edmonds, een film- en televisieproducente, leerden elkaar in 2006 kennen en verloofden zich in juli van het jaar daarop. Edmonds was eerder getrouwd met zanger Babyface en Murphy met Nicole Mitchell, met wie hij vijf kinderen heeft. Vorig jaar kreeg de komiek er een dochtertje bij: Angel Iris, van wie Spice Girl Melanie Brown de moeder is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen