Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Caroline Tensen geroerd door nieuwe show

Shownieuws

Tensen werd tijdens haar nieuwe tv-programma De 100 - Het Huwelijk meermaals geroerd. Vanaf 6 maart zijn de avonturen van honderd bruidsparen te bewonderen.

Caroline Tensen kreeg tijdens de opnamen van haar nieuwe programma De 100 - Het Huwelijk regelmatig een brok in haar keel. "Vooral een 81-jarige man heeft mijn hart gestolen", bekent de presentatrice aan Novum Nieuws.

De bejaarde deelnemer was het zat om elke avond alleen te eten en zocht via een contactadvertentie een metgezel. Hij kreeg negen reacties; eentje daarvan bleek volgens Tensen zijn ware liefde. "De man bleef na de eerste ontmoeting meteen bij de vrouw overnachten." Tensen zelf twijfelt over deze methode in de zoektocht naar de ware liefde. "Ik weet niet of ik dat zou doen, ik kan heel goed alleen zijn", vertelt de 43-jarige presentatrice.

Het tv-programma volgt honderd stellen die allen in het huwelijksbootje stappen. Hetero, homo, jong, oud, eerste liefde of derde huwelijk: alles kan. De nieuwe realityshow van de NCRV is een logisch vervolg op Babyboom, een gelijksoortig televisieprogramma dat Tensen vorig jaar presenteerde. Daarin werden honderd stellen met een babywens gevolgd.

Tensen vindt de huwelijksshow een stuk luchtiger dan Babyboom. "Babyboom heeft veel meer zware momenten, veel meer verdrietige momenten laten zien. Dit is over het algemeen vrolijker. In dat opzicht is Het Huwelijk leuker voor mij om te doen."

Trouwen is voor de doorgewinterde presentatrice nog niet aan de orde. Ze heeft al ruim zeven jaar een relatie met Peter Gallas, maar heeft nog geen huwelijksaanzoek van hem ontvangen.

Vanaf 6 maart zijn de perikelen van de honderd kersverse bruidsparen te bewonderen op televisie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen