Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rossana Lima is Quote Business Babe

Shownieuws

Rossana Lima en Birgit Schuurman zijn door zakenblad Quote uitgeroepen tot Business Babes. Samen met 33 andere dames en drie 'bonusgays' staan zij in de lijst.

Rossana Lima en Birgit Schuurman zijn door zakenblad Quote uitgeroepen tot zogenoemde Business Babes. Samen met 33 andere dames en drie 'bonusgays' staan zij in de lijst die jaarlijks door het brutale blad wordt samengesteld. Ook violiste Janine Jansen is terug te vinden in de lijst van 'zakelijk schoon'.

Styliste Lima, de vriendin van profvoetballer Patrick Kluivert, heeft haar titel te danken aan haar evenementenbedrijf The Class Company. Samen met drie vriendinnen richtte ze het bedrijf vorig jaar op. "Evenementen in de breedste vorm: van echtscheidingsparty's tot productlanceringen", legt ze uit.

Schuurman voldoet pas sinds kort aan de criteria van de lijst: 'succesvol', 'bloedmooi', en 'onder de veertig'. De zingende brunette richtte onlangs met haar vriend Arne Toonen de online kunstgalerie Prints & The Revolution op. "We willen kunst, hedendaagse kunst en street art, betaalbaar en toegankelijk maken", vertelt ze in Quote. "Een galerie kan snobistisch overkomen en dat willen we niet."

Het nieuwste nummer van Quote, met daarin de lijst van Business Babes, ligt vanaf donderdag in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen