Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie speelt voor kerstman

Shownieuws

Nicole Richie en Joel Madden hebben tweehonderd kinderen op een kerstfeest getrakteerd. "Het zijn onze favoriete feestdagen", vertelt Richie aan People.

Nicole Richie en haar vriend Joel Madden hebben zaterdag tweehonderd minderbedeelde kinderen op een kerstfeestje getrakteerd. "We wilden deze kinderen een heerlijke kerst bezorgen", vertelt de hoogzwangere Richie in het Amerikaanse tijdschrift People. "Het zijn onze favoriete feestdagen."

Het feestje werd georganiseerd door de stichting Richie-Madden Children's Foundation, die zich inzet voor kansarme kinderen. Het sterrenkoppel deelde onder meer schoenen en teddyberen uit aan de jonge genodigden, die ook werden vergast op hotdogs en ballonnen.

Madden vertelt dat de stichting heel belangrijk is voor hem en zijn vriendin, die in januari moet bevallen van hun eerste kindje. "We willen kerst vieren met kinderen die het niet zo hebben getroffen in het leven als wij", aldus de frontman van rockband Good Charlotte. "Hopelijk voelen ze zich vandaag speciaal."

Begin deze maand organiseerde de aanstaande ouders een babayshower voor honderd minderbedeelde zwangere vrouwen. Toen gaf het stel voor meer dan 130 duizend euro aan cadeautjes weg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen