Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nationale IQ Test interactiever dan ooit

Shownieuws

Kijkers kunnen de complete Nationale IQ Test 2008 meespelen met de afstandsbediening. De dienst is alleen toegankelijk voor digitale tv abonnees van UPC.

Kijkers kunnen de complete Nationale IQ Test van BNN dit jaar meespelen met de afstandsbediening. Met de rode, groene, gele en blauwe knop op het apparaat kan iedereen in de huiskamer de test op dezelfde manier maken als de deelnemers in de studio. Dat heeft BNN woensdag bekendgemaakt.

De nieuwe interactieve mogelijkheid werkt alleen bij abonnees met een digitaal televisie- abonnement van kabelexploitant UPC.

Ook dit jaar toetsen verschillende BN'ers hun intellectueel vermogen tijdens de Nationale IQ Test. Deze groep bestaat uit Jaap van De Gouden Kooi, zanger Jody Bernal en presentator Jan Douwe Kroeske. Namen van andere BN'ers zijn nog niet bekend. De presentatie is in handen van Patrick Lodiers en Ruben Nicolai.

De Nationale IQ Test wordt volgende week woensdag live uitgezonden. De presentatie is in handen van Patrick Lodiers en Ruben Nicolai.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen