Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweede maal babygeluk voor Casey Affleck

Shownieuws

Casey Affleck is voor de tweede keer vader geworden. De naam en geboortedatum van het pasgeboren jongetje zijn nog niet bekendgemaakt.

Casey Affleck is voor de tweede keer vader geworden. Dat heeft zijn woordvoerder laten weten aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Affleck en zijn vrouw Summer Phoenix hebben de geboortedatum en de naam van het pasgeboren jongetje nog niet bekendgemaakt.

Het acteurskoppel trouwde in 2006. De 32-jarige Affleck en zijn 28-jarige vrouw hebben al een 3-jarig zoontje, Indiana August. Beide acteurs hebben beroemde broers: Casey is een broer van acteur Ben Affleck, Summer is een zus van Joaquin en wijlen River Phoenix.

Casey Affleck speelt de hoofdrol in de door zijn broer geregisseerde film 'Gone baby gone', die vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen draait. Hij is verder naast Brad Pitt te zien in 'The assassination of Jesse James by the coward Robert Ford', waarvoor hij een Golden Globe-nominatie kreeg. Eerder speelde hij in films als 'Ocean's eleven' en 'Good Will Hunting'. Phoenix was onder meer te zien in de televisieserie ER.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen