Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Getroebleerd acteur Brad Renfro (25) overleden

Shownieuws

Voormalig kindacteur Brad Renfro is op 25-jarige leeftijd overleden. Zijn lichaam werd gevonden in een woning in Los Angeles. De doodsoorzaak is onbekend.

(Novum/AP) - Voormalig kindacteur Brad Renfro is op 25-jarige leeftijd overleden. Zijn lichaam werd dinsdagochtend aangetroffen in een woning in Los Angeles, waar hij samen met vrienden de nacht had doorgebracht. Dat heeft zijn advocaat bekendgemaakt.

Renfro, die toen hij 12 was debuteerde in de thriller 'The client', heeft een geschiedenis van drugsgebruik. Zo bracht hij in 2006 twaalf dagen door in de cel voor rijden onder invloed van verdovende middelen. Ook zou hij hebben geprobeerd om heroïne te kopen.

Volgens de politie is nog onduidelijk of drugs een rol speelden in zijn overlijden. "Een overdosis is een mogelijkheid, gezien zijn voorgeschiedenis, maar momenteel weten we alleen dat hij de voorgaande avond heeft gedronken", vertelde een woordvoerder van de politie aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Begin vorig jaar schreef Renfro zich in voor een afkickprogramma. Onlangs rondde hij de opnamen af voor de film 'The informers', waarin ook Winona Ryder en Billy Bob Thornton meespelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen