Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Koblenko wil zwangeren in Qatar

Shownieuws

Victoria Koblenko verheugt zich op de tijd dat ze thuis mag zitten. Een buitenlandse deal voor haar voetballende vriend zou die droom dichtbij kunnen brengen.

Victoria Koblenko verheugt zich op de tijd dat ze als zwangere vrouw thuis mag zitten. Een buitenlandse deal voor haar vriend, profvoetballer Evgeniy Levchenko, zou die droom weleens heel dichtbij kunnen brengen. "Misschien wordt het Qatar. Dan denk ik: jippie, een jaartje waarin ik kan zwangeren, want als vrouw mag je daar toch niets", zegt ze woensdag in het AD.

Een dikke buik is voor de voormalige soapie echter geen reden om helemaal niets meer te doen. "We voeren daar nu al uitgebreid onderhandelingen over", legt ze uit. "Hij hangt steeds in zo'n sfeer met allerlei voetbalvrouwen die thuiszitten. En hij vindt dan ook dat ik na de geboorte van ons kind twee jaar lang niks mag doen."

Dat 2-jarig sabbatical komt er wat betreft de 27-jarige actrice niet. "Waarom moet ik dat offer brengen? Ik woon al in Groningen omdat ik in hetzelfde bed wakker wil worden als hij. Diep in zijn hart weet Lev ook wel dat hij mij vervelend zou vinden wanneer ik alleen maar op de bank hang en zeur over de kleur van het behang en de baby die zo zeikt."

Aan carrièreplannen doet ze niet. "Ik kijk wat er op mijn pad komt en ik geniet ervan wanneer iemand kennelijk een kant in mij ziet die ikzelf nog niet had ontdekt", vertelt ze. Momenteel is Koblenko te zien in het VPRO-programma Landroof, dat draait om botsende belangen bij de inrichting van landschappen, bijvoorbeeld tussen krakers en overheden. Binnenkort is ze te zien in het tweede seizoen van de dramaserie Vuurzee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen