Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mary J. Blige in verband gebracht met steroïden

Shownieuws

Mary J. Blige, 50 Cent en Timbaland worden in verband gebracht met het gebruik van prestatieverhogende middelen. Er loopt een onderzoek naar de kwestie.

(Novum/AP) - Mary J. Blige, 50 Cent, Wyclef Jean en Timbaland zijn in verband gebracht met het gebruik van prestatieverhogende middelen. Volgens de krant The Times Union of Albany worden deze sterren genoemd in een justitieel onderzoek naar de verkoop van steroïden in de Amerikaanse stad Albany, in de staat New York.

De sterren zouden zelf geen onderwerp zijn van het justitieel onderzoek. Dat richt zich vooral op artsen, klinieken en farmaceuten die de middelen hebben geleverd. Justitie wilde geen commentaar geven op de door de krant genoemde namen.

Waar atleten steroïden gebruiken om de spiermassa te vergroten, is het middel ook populair om verouderingsprocessen tegen te gaan en bedprestaties te verhogen. Er zouden steeds meer artsen zijn die het spul onrechtmatig en illegaal voorschrijven aan mensen die er flink voor willen betalen.

The Times Union of Albany schrijft dat Blige een menselijk groeihormoon zou hebben ontvangen op haar hotelkamer in Beverly Hills. De woordvoerder van de zangeres laat weten dat ze nooit illegale middelen heeft gebruikt om wat voor prestaties dan ook te verhogen.

Vorig jaar werd Sylvester Stallone veroordeeld voor het invoeren van menselijk groeihormoon naar Australië. Hij had het middel, dat in Australië verboden is, op doktersrecept ontvangen. De acteur moest een boete betalen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen