Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Take That favoriet bij Brit Awards

Shownieuws

Take That maakt kans op vier Brit Awards. Daarmee is de boyband een van de favorieten tijdens de 28e editie uitreiking van de muziekprijzen op 20 februari.

Take That maakt kans op vier Brit Awards. Daarmee is de boyband, die in 2006 na tien jaar weer bij elkaar kwam, een van de favorieten tijdens de 28e editie uitreiking van de muziekprijzen op 20 februari. De formatie maakt kans op de awards voor beste Britse groep, beste live act, beste album en beste single.

Zanger Mika en X-Factor-winnares Leona Lewis zijn ook vier keer genomineerd. Mark Ronson, Kate Nash en de bands Arctic Monkeys en Kaiser Chiefs maken allemaal kans op drie Brit Awards.

Eerder werd al bekend dat Paul McCartney tijdens de awardshow in Londen wordt onderscheiden met de Outstanding Contribution to Music-award, voor zijn bijdrage aan de muziek. De avond wordt gepresenteerd door rocker Ozzy Osbourne en zijn vrouw Sharon. Eerder werd gefluisterd dat Ozzy en McCartney tijdens de show een duet zullen zingen, het door de laatste geschreven nummer 'Live and let die'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen