Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sarkozy en Bruni al getrouwd'

Shownieuws

De Franse president Sarkozy en Carla Bruni zijn volgens bronnen donderdag getrouwd. Ze zouden elkaar het jawoord hebben gegeven in het Elysée-paleis.

De Franse president Nicolas Sarkozy en zijn nieuwe vlam Carla Bruni zijn vorige week donderdag getrouwd. Dat meldt een bron die bij de plechtigheid geassisteerd zou hebben aan de Franse krant L'Est Républicain. De staatsman en het zingende voormalige supermodel zouden elkaar het jawoord hebben gegeven in het Elysée-paleis in Parijs, de officiële residentie van Franse president.

Vorige week dinsdag bevestigde de 52-jarige Sarkozy tijdens een persconferentie dat hij met de 39-jarige Bruni in het huwelijksbootje zou stappen. "Maar de kans dat je er pas van hoort als het al gebeurd is, is groot", zei hij.

De president scheidde in oktober van zijn vrouw Cécilia, met wie hij elf jaar samen was en een zoon heeft. Hij heeft ook twee zoons uit een eerder huwelijk. Bruni had affaires met onder anderen Mick Jagger en Eric Clapton en heeft een 5-jarige zoon met haar ex-man Raphaël Enthoven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen