Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney mag zoontjes nog steeds niet zien

Shownieuws

Een rechter heeft maandag bepaald dat Britney Spears haar zoontjes voorlopig nog niet mag zien. De volledige voogdij blijft in handen van Kevin Federline.

(Novum/AP) - Britney Spears mag haar zoontjes voorlopig nog niet zien. Een rechter in Los Angeles heeft dat maandag bepaald. De volledige voogdij over Sean Preston (2) en Jayden James (1) blijft daarmee in handen van hun vader Kevin Federline.

De bepaling van de rechter kwam na een hoorzitting waarin verschillende getuigen werden gehoord over het incident op 3 januari waarbij Spears weigerde haar kinderen terug te geven aan haar ex-man na een bezoekje. Nadat de politie de jongens die bewuste avond bij de popzangeres had weggehaald, werd ze in verwarde toestand afgevoerd naar het ziekenhuis omdat ze een gevaar zou vormen voor zichzelf en anderen.

Spears, die twee dagen later weer uit het ziekenhuis werd ontslagen, meldde zich maandag wel bij de rechtbank, maar ze betrad de rechtszaal niet. Na korte tijd verliet ze het gebouw weer, onder begeleiding van hordes paparazzi.

Op 19 februari staat een nieuwe zitting in de voogdijzaak van Spears en Federline gepland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen