Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Holland weg bij RNN 7

Shownieuws

RNN 7 is niet langer gediend van de diensten van Kim Holland. Zonder haar medeweten is besloten haar show Uurtje Ondeugend van het scherm te halen.

RNN 7 is niet langer gediend van de diensten van Kim Holland. Bas Vermeulen bevestigt maandag na een bericht op de website primeurjagers.nl dat de zender per eind januari stopt met het programma van de 38-jarige seksbom, Uurtje Ondeugend. "We hebben gewoon een probleem met de kabelaars. Zij hebben grote moeite met het programma. Uiteraard vanwege de erotische beelden die het rijk is."

De kijkcijfers van de show zijn goed, maar RNN 7 ziet het toch als een puur zakelijk besluit om te stoppen. "Als we wel doorgaan, kunnen we onze bereikbaarheid niet uitbreiden op de schaal die ons voor ogen staat", zegt Vermeulen.

De vriend van Holland, Ruud Slakhorst, noemt het op de website een schandaal dat ze het nieuws via de media hebben moeten vernemen. "Ik vind deze gang van zaken van nul komma nul respect naar ons toe getuigen. Dat RNN 7 wil stoppen met het programma is hun goed recht, maar handel het dan netjes af." Ook zou de zender al maanden de facturen van Holland niet betalen en niet bereikbaar zijn voor een toelichting.

Volgens Vermeulen heeft RNN 7 echter wel degelijk gesproken met Holland. "Kim vindt het jammer dat we stoppen met het programma, maar staat achter ons besluit", zegt hij maandagavond. "Ze had er veel plezier in en met de interviews die ze voor de show deed, was ze de hele week bezig met de show."

Het is niet voor het eerst dat een zender wil stoppen met de sexy shows van Holland. Eerder besloot Talpa de docusoap van de pornoactrice van het scherm te halen. Toen was de reden dat net programma niet bij de uitstraling van de zender zou passen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen