Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tiësto moest moeite doen voor Stacey

Shownieuws

Tiësto heeft zijn verloofde Stacey Blokzijl twee maanden onder sms'jes bedolven voordat zij instemde met een date. Dat vertelde de dj maandag in RTL Boulevard.

Tiësto heeft zijn verloofde Stacey Blokzijl twee maanden onder sms'jes bedolven voordat zij instemde met een date. "Ik was meteen heel erg onder de indruk van haar toen ik haar voor het eerst zag", vertelde de 38-jarige dj maandag in RTL Boulevard. "Ik was ook niet de enige, want er kwamen die avond continu mannen op haar af."

Na die avond probeerde Tiësto een date te regelen met de blondine, maar zij reageerde niet op zijn sms'jes. "Ik maakte me een beetje zorgen om het leeftijdsverschil", vertelt de 19-jarige Blokzijl, die verder bekende dat ze niet van de muziek van haar liefje houdt.

Tiësto mag zijn schoonmoeder wel dankbaar zijn, want door haar is Stacey uiteindelijk ingegaan op de avances van de wereldberoemde dj. "Mijn moeder zei op een gegeven moment 'hij bijt niet, hoor, je kan toch gewoon wat met hem gaan drinken?'", vertelt ze.

Van het een kwam het ander en op 10 oktober stappen de tortelduifjes in het huwelijksbootje in de Amsterdamse Westerkerk. Kinderen zitten nog niet in de planning. "Ik zit nog niet zo te springen om kinderen en zij ook niet", vertelde de dj. "Ze is nog zo jong en gaat lekker met me mee de wereld over."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen