Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochtertje Anna Nicole Smith heeft oogprobleem

Shownieuws

Dannielynn, het dochtertje van Anna Nicole Smith, kijkt scheel. Artsen hebben haar oog afgeplakt om haar 'slechte oog' sterker te maken, vertelt Larry Birkhead.

Dannielynn, het dochtertje van de overleden playmate Anna Nicole Smith, kijkt scheel. "Ze heeft strabismus, wat ervoor zorgt dat een van haar oogjes naar binnen draait", vertelde haar vader Larry Birkhead in het showprogramma Entertainment Tonight.

De 34-jarige Birkhead heeft met zijn dochter een bezoekje gebracht aan doktoren, die haar goede oog hebben afgeplakt om haar 'luie oog' sterker te maken. "Ik heb haar een piratenpop gegeven om haar te laten zien dat een ooglapje niet raar is", vertelt Birkhead. "Papa draagt er zelf ook eentje als het moet." Als het afplakken van het oog niet helpt, zou het meisje onder het mes moeten.

Volgens Birkhead is het oogprobleem van zijn dochtertje geen gevolg van de medicijnverslaving waarmee zijn overleden ex-vriendin kampte tijdens de zwangerschap. "Alle artsen die ik heb geraadpleegd, zeggen dat dat onwaarschijnlijk is", vertelt Birkhead. "Het ligt meer voor de hand dat het iets genetisch is."

Anna Nicole Smith overleed op 8 februari, vijf maanden na de dood van haar 20-jarige zoon Daniel en de geboorte van haar dochtertje Dannielynn, aan een overdosis medicijnen. Na haar dood beweerden meerdere mannen de biologische vader van het meisje te zijn. In april kwam na een DNA-test onomstotelijk vast te staan dat Larry Birkhead de vader is van Dannielynn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen