Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sandy moet Idols verlaten

Shownieuws

Sandy heeft zaterdag Idols moeten verlaten. De zangeres wist met haar vertolking van 'My baby just cares for me' van Nina Simone het publiek niet te overtuigen.

Sandy is zaterdagavond als eerste finaliste afgevallen tijdens de liveshow van Idols. De zangeres wist het publiek met haar vertolking van 'My baby just cares for me' van Nina Simone niet te overtuigen.

Sandy, die in de voorrondes meermaals te horen kreeg dat ze arrogant was, blijft nuchter onder het verlies. "Mijn nummer was het meest ingetogen", zei de zangeres, die vorige week van de buis knalde met haar vertolking van het nummer 'Good God' van Anouk, na afloop van de show. "Ik wilde iedere week iets anders van mezelf laten zien. Ik sta achter mijn keuze. That's life."

Bijna een miljoen kijkers waren getuige van de show op RTL 4, die geheel in het teken stond van Las Vegas. Daarmee verloor het programma ruimschoots van de finale van 'Sterren dansen op het ijs', dat bijna 1,5 miljoen aan de buis wist te kluisteren. De schaatsshow werd gewonnen door Sander Foppele.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen