Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boek van moeder Spears niet opvoedkundig

Shownieuws

Het boek dat moeder Spears schrijft is niet opvoedkundig. Lynne wil vooral laten zien waar een leven in de schijnwerpers toe kan leiden, zegt haar uitgever.

Het boek dat de moeder van Britney Spears schrijft is niet opvoedkundig. Lynne wil vooral laten zien waar een leven in de schijnwerpers toe kan leiden. Dat maakt haar Amerikaanse uitgeverij Thomas Nelson bekend.

Woensdag werd bekend dat de 16-jarige Jamie Lynn, het jongste kind van Lynne, in verwachting is van haar 19-jarige vriendje Casey Aldridge. 'Pop culture mom: a real story of fame and family in a tabloid world', dat op Moederdag zou verschijnen, werd vervolgens tot nader orde uitgesteld. Deze beslissing voedde speculaties dat het ging om een opvoedkundig werk. Deze geruchten deden voortdurend de ronde sinds in oktober bekend werd dat Lynne een boek aan het pennen was over haar gezin.

Volgens de uitgeverij is het boek van moeder Spears echter geenszins opvoedkundig. "De memoires van Lynne bieden een kijkje in een echt leven van roem en aards succes", stelt de directeur van het christelijke bedrijf in een verklaring.

Hoewel Thomas Nelson vooral bijbels uitgeeft, kwam ook het boek van Spears in aanmerking. "We geloven in vergiffenis", schrijft de directeur. "Daarom staan we achter Lynne en haar gezin in deze moeilijke periode. Hoewel het boek is uitgesteld, geloven we dat God in het spel is. Er wordt nog steeds geschreven aan het verhaal en we vertrouwen op Zijn vaardigheid om as in schoonheid om te toveren."

Lynne en Britney hebben al lange tijd nauwelijks tot geen contact met elkaar. De gevallen popprinses verloor eerder dit jaar de voogdij over haar twee zoontjes, Sean Preston (2) en Jayden James (1), aan haar ex-man Kevin Federline.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen