Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Don Diablo maakt remix van Moke

Shownieuws

Don Diablo maakt een remix voor de rockband Moke. De dj zal zijn eigen interpretatie geven van het nummer 'We'll dance'. Het initiatief komt van MTV.

Don Diablo maakt een remix voor de Nederlandse rockband Moke. De dj zal zijn eigen interpretatie geven van het nummer 'We'll dance', zo bevestigt het management van Moke.

Het initiatief voor de samenwerking komt van MTV. Daar ging een lichtje branden toen Don Diablo door mannenblad Esquire werd uitgeroepen tot beste geklede man van Nederland en Moke tot best geklede band.

Tijdens het evenement Nokia Trends Lab op 21 februari treden de artiesten samen op. Het optreden wordt door vijf door Nokia geselecteerde creatievelingen opgenomen met hun mobiele telefoon, waarna uit de beelden een videoclip zal ontstaan. Pas later deze week maakt MTV meer bekend over het Nokia Trends Lab.

Moke is bekend van nummers als 'This plan' en 'Here comes the summer'. De band speelde al in het voorprogramma van Paul Weller en Razorlight en wordt gekleed door Karl Lagerfeld. Ook maakten de mannen de titelsong van de nieuwe film van Pieter Kuijpers, 'Heart without a home'. Afgelopen weekeinde speelde Moke op Noorderslag en eerder stond de band in een uitverkocht Paradiso in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen