Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Birgit Schuurman hoofdredacteur bij Boomerang

Shownieuws

Birgit Schuurman is vanaf maandag een maandlang hoofdredacteur van Boomerang Media. Tot Valentijnsdag mag ze bepalen wat op de kaarten te zien is.

Birgit Schuurman is vanaf maandag een maand lang hoofdredacteur van Boomerang Media. Dat heeft de distributeur van gratis kaarten bekendgemaakt. De zangeres en actrice mag tot 14 februari bepalen welke plaatjes en teksten op de kaarten te zien zijn.

De benoeming volgt op de lancering van de online kunstgalerie Prints & The Revolution, die Birgit samen met haar vriend Arne Toonen heeft opgezet. De komende twee weken worden dan ook voornamelijk werken uit haar galerie op de kaarten gedrukt.

Speciaal voor Valentijnsdag heeft de 30-jarige Birgit de 2500 creatievelingen die voor Boomerang werken gevraagd om een liefdevolle kaart te ontwerpen. Uit de 135 inzendingen heeft ze er drie uitgekozen, die vanaf eind deze maand door heel Nederland in de Boomerang-rekken te vinden zullen zijn.

De bekende 'freecards' van Boomerang zijn vanaf de vroege jaren negentig te vinden in cafés, bioscopen, universiteiten en andere openbare gelegenheden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen