Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'De vliegeraar' ook succes in Nederlandse bioscoop

Shownieuws

Na het succes van het boek is nu ook de verfilming van 'De vliegeraar' in Nederland een succes. De film komt op twee binnen in de Nederlandse box office.

Na het succes van het boek van Khaled Hosseini lopen nu ook filmliefhebbers weg met 'De vliegeraar'. De film 'The kite runner' debuteert deze week met een omzet van bijna een half miljoen euro op twee in de box office, de lijst films met de hoogste omzet. Alleen de actiefilm 'National treasure 2' met Nicolas Cage bracht meer in het laatje: ruim 535 duizend euro.

'Moordwijven' van Dick Maas staat opnieuw op drie. De film bewijst daarmee een stabiele factor te zijn. In de vier weken dat de komedie nu in de bioscopen draait is ruim 2,2 miljoen euro omgezet.

In de Verenigde Staten was het 'Bucket list' dat in de box office regeerde. Jack Nicholson en Morgan Freeman spelen hierin twee kankerpatiënten die besluiten een wereldreis te maken voor ze aan de ziekte bezwijken. De film, die vorige week goed was voor een omzet van ruim dertien miljoen euro, trok een overwegend ouder publiek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen