Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reinout Oerlemans op zijn knieën in hotel

Shownieuws

Na een relatie van tien jaar is Reinout Oerlemans door de knieën gegaan. De televisieproducent heeft zijn vriendin Daniëlle Overgaag ten huwelijk gevraagd.

Na een relatie van tien jaar is Reinout Oerlemans door de knieën gegaan. De televisieproducent heeft zijn vriendin Daniëlle Overgaag vorig weekeinde in New York ten huwelijk gevraagd. Dat vertelt hij zaterdag in De Telegraaf. "Daan wist echt van niks."

In het chique hotel The Waldorf Astoria had de 36-jarige Oerlemans zijn plannetje tot in de puntjes voorbereid. "Ook dat we zogenaamd toevallig werden gevraagd om een rondleiding te krijgen door het fameuze hotel", legt hij uit. In een suite op de bovenste verdieping stelde hij uiteindelijk de belangrijke vraag. "Alles stond er vol met rozen, er was champagne en toen de deur openging begonnen er violisten te spelen."

De huwelijksceremonie zal in Nederland plaatsvinden, voordat het koppel naar Hollywood verhuist. Daar zal Oerlemans vanaf volgend jaar de belangen vertegenwoordigen van zijn productiebedrijf Eyeworks. "We verhuizen na het schooljaar van de kinderen", vertelt hij. "Maar we trouwen in Nederland, omringd door onze geliefden."

Overgaag en Oerlemans hebben samen drie kinderen, Thijmen (6), Fiene (3) en Benjamin (1).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen