Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baan voor Estelle Gullit in Los Angeles

Shownieuws

Estelle Gullit gaat schrijven voor een Amerikaans tijdschrift. De naam wil ze nog niet kwijt. Ze gaat hetzelfde doen als haar huidige werk voor Beau Monde.

Estelle Gullit krijgt een baan als journalist bij een Amerikaans tijdschrift. De naam van het blad wil ze nog niet kwijt. Estelle schrijft sinds vorig jaar voor het Nederlandse magazine Beau Monde. "Ik ga zoiets ook nu doen in Amerika", vertelt ze enthousiast in RTL Boulevard. "Ik hoef niet alleen op het strand te liggen als Ruud aan het werk is."

Estelle en haar man Ruud Gullit verhuizen begin volgend jaar naar Los Angeles. Ruud heeft een 3-jarig contract getekend als coach van de voetbalclub Los Angeles Galaxy. Het stel heeft niet lang over het aanbod hoeven nadenken. "Het is een enorme uitdaging", vertelt Estelle. "En ook gek, want ik ben nog nooit in LA geweest."

In december vliegt de blonde diva naar Amerika en gaat ze op jacht naar een mooi huis. "Het hoeft geen groot huis te zijn, als het maar lekker knus is", zegt Estelle. Half januari start haar echtgenoot met het trainingskamp en in maart moet het koppel gesetteld zijn in de Amerikaanse stad, want dan begint het voetbalseizoen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen