Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul Anka komt naar Nederland

Shownieuws

De Canadese crooner Paul Anka komt naar Nederland. Op 8 april treedt hij op in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Anka zit al ruim vijftig jaar in het vak.

De Canadese crooner Paul Anka komt naar Nederland. Op 8 april treedt hij op in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dat heeft concertorganisator Mojo bekendgemaakt.

Anka scoorde in 1957 zijn eerste hit met het liedje 'Diana', waarvan de pas 16-jarige zanger wereldwijd meer dan twintig miljoen exemplaren verkocht. Hits als 'Lonely boy', 'Put your head on my shoulder' en '(You're) Having my baby' volgden. Ook schreef hij liedjes voor anderen, zoals de tekst van 'My way', een van de bekendste nummers van Frank Sinatra.

Om te vieren dat hij vijftig jaar in het vak zit, bracht Anka vorig jaar het album 'Classic songs, my way' uit. Die plaat was de opvolger van 'Rock swings', waarop hij bekende rocknummers in een swinguitvoering bracht. Het album bevat ook een duet met Michael Bublé van zijn klassieker 'You are my destiny' en een uitvoering van 'My way' met Bon Jovi.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen