Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kid Rock beloont eerlijke vinder rijkelijk

Shownieuws

Kid Rock is gul voor eerlijke vinders. Een kelner die een peperduur horloge vond en het aan hem teruggaf, werd rijkelijk beloond. Dat meldt de New York Post.

Kid Rock is gul voor eerlijke vinders. Een kelner die een horloge van ruim 134 duizend euro op de grond vond en het teruggaf aan de zanger, werd beloond met 670 euro. "Het horloge was niet eens van hem, het was van een van zijn vrienden", zegt een bron tegen de New York Post.

Ook de vrienden van de 36-jarige Robert James Ritchie, zoals Kid Rock eigenlijk heet, profiteerden van de gulle bui van de rocker. "Hij daagde zijn vrienden uit om flesjes tabasco en barbecuesaus op te drinken", weet de bron. Twee van de kameraden van de rocker zouden de uitdaging zijn uitgegaan en vervolgens ieder ruim driehonderd euro in hun zak hebben kunnen steken.

Kid Rock was ooit getrouwd met Pamela Anderson. In september was de getatoeëerde rocker wereldnieuws, omdat hij tijdens de MTV Video Music Awards op de vuist ging met Tommy Lee, een andere ex-man van de voormalige Baywatch-ster.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen