Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boer Zoekt Vrouw verbreekt eigen record

Shownieuws

Met ruim 3,7 miljoen kijkers trok Boer Zoekt Vrouw zondag weer meer kijkers dan ooit tevoren. Vorige week werd met 3,4 miljoen kijkers al een record gevestigd.

Met ruim 3,7 miljoen kijkers heeft Boer Zoekt Vrouw zondag opnieuw meer kijkers getrokken dan ooit tevoren. Daarmee verbrak het KRO-programma zijn eigen record van vorige week. Toen keken er ruim 3,4 miljoen mensen naar de datingshow voor boeren. Geen enkel programma op de Nederlandse televisie haalde in heel 2007 zo'n hoog kijkcijfer.

Ook de website van Boer Zoekt Vrouw is een succes, met alleen al zondag ruim 46 duizend bezoekers. Die zorgden voor meer dan zevenhonderdduizend 'pageviews'. Het filmpje waarop te zien is dat kandidate Klarijn uit eigen wil de boerderij van boer Henk verliet omdat ze moeite had met de constante aanwezigheid van camera's, werd elfduizend keer bekeken.

Boer Zoekt Vrouw wordt gepresenteerd door Yvon Jaspers en volgt de liefdesperikelen van de boeren Jan, Henk, Frans en Gerard en boerin Agnes. Stuk voor stuk hopen ze via het programma hun ware liefde te ontmoeten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen