Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rechter weert Don Vito tien jaar van de buis

Shownieuws

Vincent Margera, beter bekend als Don Vito, mag zijn alterego uit de show Viva la Bam de komende tien jaar niet spelen. Hij is schuldig aan seksueel misbruik.

Vincent Margera, beter bekend als Don Vito, mag zijn alter ego uit de MTV-show Viva la Bam de komende tien jaar niet spelen. Dat heeft een Amerikaanse rechter bepaald, meldt MTV. De 51-jarige Margera werd in oktober schuldig bevonden aan seksuele intimidatie.

De komende tien jaar mag Margera niet meewerken aan signeersessies of op televisie verschijnen, oordeelde de rechter. Ook mag hij geen boek schrijven. Verder moet hij zich verplicht laten registreren als zedendelinquent en zich laten behandelen voor het gebruik van verdovende middelen en voor het bestrijden van zijn seksuele uitspattingen.

Margera, die in de show de erkende smeerlap Don Vito speelt, zou zich vorig jaar in Denver hebben vergrepen aan twee meisjes van 12 en 15 jaar. Toen Margera in oktober schuldig werd verklaard, viel hij vloekend op de grond en schreeuwde hij 'maak me nu maar gewoon af'.

De realityster uit Viva la Bam heeft toestemming gekregen zeven dagen thuis in Pennsylvania door te brengen om de feestdagen te vieren. Daarna moet hij in voorarrest zijn behandeling afwachten en de uitspraak van een andere aanklacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen