Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bearforce 1 scoort kersthit van het jaar

Shownieuws

Homoband Bearforce 1 heeft zijn eerste toptienhit te pakken met 'Christmas is here'. Het is het enige kerstnummer in de toptien.

De mannen van Bearforce 1 hebben niet alleen hun eerste toptienhit te pakken, de homoband scoort met het nummer 'Christmas is here' ook nog eens de kersthit van het jaar. In de Single Top 100 stijgt het liedje in de kerstweek naar de zeven plek. In de toptien staan verder geen kerstnummers genoteerd.

Op de eerste plaats in de hitlijst staat Rihanna met 'Don't stop the music'. De tweede en derde plaats zijn voor Timbaland presents One Republic met 'Apologize' en Jeroen van der Boom met 'Eén wereld'.

In de Mega Album Top 100 behoudt Paul de Leeuw met zijn 'Symphonica in rosso' de eerste positie. Katie Melua is met haar nieuwe plaat 'Pictures' goed voor de tweede plaats en 'Samen met Dré', het album waarop bekende sterren een duet zingen met André Hazes, staat op drie.

Bearforce 1 maakt op 27 en 28 december zijn opwachting tijdens de 'Stout & Nieuw'-concerten van Gerard Joling in Ahoy. Daar zullen de heren zeer waarschijnlijk 'Christmas is here' laten horen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen