Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney shopt voor zwanger zusje

Shownieuws

Britney Spears is aan het shoppen geslagen voor haar zwangere 16-jarige zusje Jamie Lynn. Onder de cadeaus bevindt zich een hemdje met de opdruk 'Hot Mama 2 B'.

(Novum/AP) - Britney Spears is zo opgetogen over de zwangerschap van haar 16-jarige zusje Jamie Lynn dat ze druk aan het shoppen is geslagen. Bij een babywinkel in Los Angeles heeft ze een cadeaumand besteld met onder meer een hemdje met de opdruk 'Hot Mama 2 B', babygympjes, rompertjes, sokjes en een dekentje, meldt entertainmentsite TMZ. Jamie Lynn is drie maanden zwanger van haar 19-jarige vriend Casey Aldridge.

Terwijl Britney vrolijk doorwinkelt, houdt Nickelodeon, de werkgever van Jamie Lynn, zich op de vlakte. De zender wil niet inhoudelijk reageren op de zwangerschap van de tiener en laat ook niets los over de toekomst van Spears bij de zender. "Wij respecteren het besluit van Jamie Lynn om haar verantwoordelijkheid te nemen in deze gevoelige en persoonlijke kwestie", laat het tv-station in een verklaring weten. "We begrijpen dat het een moeilijke tijd is voor haar en haar familie. Onze eerste zorg gaat uit naar Jamie Lynn."

Het zusje van Britney Spears speelt een hoofdrol in Zoey 101, een populaire jeugdserie die voornamelijk is gericht op kinderen tussen de 9 en 14 jaar. Het vierde en laatste seizoen is net opgenomen en zou in februari moeten worden uitgezonden.

Nickelodeon overweegt een tv-special te maken over liefde en seks naar aanleiding van het aanstaande moederschap van Jamie Lynn. Presentatrice Linda Ellerbee is in gesprek met de zender, maar er is nog geen besluit genomen, zo laat Nickelodeon weten. Ellerbee maakte eerder tv-specials voor kinderen over onder meer ouders van hetzelfde geslacht, aids en de schietpartij in Columbine.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen