Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Extra concert van Bløf en Kodo

Shownieuws

Bløf en Kodo geven op 16 maart een extra concert in de Heineken Music Hall. Dat heeft concertorganisator Agents After All Concerts vrijdag bekendgemaakt.

Bløf en de Japanse drumgroep Kodo geven op 16 maart een extra concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Dat heeft concertorganisator Agents After All Concerts vrijdag bekendgemaakt. Eerder werden al concerten op 14 en 15 maart gepland, maar die zijn al uitverkocht.

De Zeeuwse bandleden maakten twee jaar geleden kennis met drumgroep Kodo toen ze voor het album 'Umoja' met behulp van Kodo het nummer 'Aanzoek zonder ringen' opnamen. Op 'Umoja', dat vorig jaar verscheen, werkte de band voor alle nummers samen met lokale artiesten uit dertien verschillende landen.

Vorig jaar speelden Bløf en Kodo diverse nummers samen tijdens de opnames van de film 'Een manier om thuis te komen' in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Speciaal voor de twee uur durende shows in maart is hun gezamenlijke repertoire verder uitgebreid en spelen de bands samen, maar ook afzonderlijk hun beste nummers.

De kaartverkoop voor het extra concert van Bløf is vrijdagochtend begonnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen