Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit volgende week onder het mes

Shownieuws

Jan Smit ondergaat aankomende donderdag al een kijkoperatie. Volgens vriendin Yolanthe wordt er dan gezocht naar 'meer bultjes of dingen' op Jans stembanden.

Jan Smit ondergaat volgende week donderdag al een kijkoperatie. "Er wordt dan gekeken of er misschien nog meer bultjes of dingen te zien zijn op zijn stembanden", legde zijn vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen donderdag uit in RTL Boulevard. Donderdagmorgen werd bekend dat de Volendammer een operatie moet ondergaan aan zijn stembanden, waarna hij zes maanden rust moet houden.

De 21-jarige zanger, die al sinds eind september uit de roulatie is, is zeer aangeslagen door het slechte nieuws. "Hij zit helemaal in de put en voelt zich vreselijk rot", vertelt de 22-jarige brunette. "Ik heb hem geadviseerd om even te genieten van de tijd dat hij rust heeft. Hij gaat zich nu inzetten voor ons huis en de inrichting."

Door de gedwongen rustperiode wordt, naast alle losse optredens van Smit, ook de 'Jan Smit komt naar je toe tour' verschoven naar volgend najaar. Die tour zou eigenlijk in januari beginnen. Ook de lancering van zijn nieuwe album 'Stilte in de storm' in januari wordt uitgesteld en zijn werk als Tros-presentator komt stil te liggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen