Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers kiezen favoriete nummers aller tijden

Shownieuws

Een lading BN'ers zijn maandag in de studio van Radio 2 tijdens de eerste stemdag voor de Top 2000. Onder andere Albert Verlinde kiest dan zijn favorieten.

Een lading bekende Nederlanders komt maandag naar de studio van Radio 2 om te stemmen op hun favoriete nummers. Onder hen zijn Yolanthe Cabau van Casbergen, Henk Kamp, Albert Verlinde en Xander de Buisonjé. Maandag is de eerste dag dat gestemd kan worden voor de Radio 2 Top 2000. Om 07.00 uur wordt de officiële stempagina op radio2.nl geopend door Matthijs van Nieuwkerk en Ron Stoeltie.

Ook Gé Reinders, Manuela Kemp, Laura Fygi, Willeke Alberti en Syb van der Ploeg komen maandag naar de studio om hun favoriete liedjes te kiezen. De stemperiode duurt tot vrijdag 30 november. De Radio 2 Top 2000 wordt uitgezonden van 26 tot en met 31 december.

Vorig jaar stond de Britse band Queen op nummer een met 'Bohemian Rhapsody'. Dit lied stond al jaren op de eerste positie, maar moest in 2005 kort de hoogste notering opgeven voor het nummer 'Avond' van Boudewijn de Groot.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen