Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Björk scheurt fotograaf kleren van het lijf

Shownieuws

Björk heeft haar afkeer voor de media kenbaar gemaakt. De zangeres heeft een fotograaf aangevallen, nadat ze was geland op een vliegveld in Nieuw-Zeeland.

(Novum/AP) - Björk heeft haar afkeer voor de media weer eens niet onder stoelen of banken geschoven. De IJslandse zangeres viel zondag een persfotograaf aan op een vliegveld in Nieuw-Zeeland. Volgens de fotograaf scheurde de opvliegerige ster zijn shirt in tweeën nadat hij enkele plaatjes had geschoten.

De 42-jarige artieste, die vrijdag in Auckland op het podium staat, zou na haar landing zijn vergezeld door een man die de fotograaf vroeg geen foto's te maken. "Ik nam een paar foto's en toen ik me omdraaide en wegliep, liep ze achter me aan, greep mijn zwarte shirt en scheurde het in tweeën", zei Glenn Jeffrey aan een Nieuw-Zeelands persbureau.

De aanval verliep ook voor de extravagante zangeres niet zonder problemen. "Toen ze dat deed, viel ze omver", stelde hij. "Ik heb haar geen moment aangeraakt of met haar gesproken." Björk zou tijdens het voorval geen woord hebben gesproken. De man die bij haar was zou zich wel enigszins zorgen hebben gemaakt. "Doe het niet, B, doe het niet", zou hij hebben gezegd.

Het is niet voor het eerst dat Björk op de vuist gaat met de pers. In 1996 viel ze een fotografe aan die haar opwachtte op een vliegveld in Thailand. De zangeres verontschuldigde zich later voor haar losse handjes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen