Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nog geen trouwplannen voor Jamie Lynn Spears

Shownieuws

Jamie Lynn Spears en haar vriend Casey Aldridge hebben nog geen trouwplannen. Dat zegt een oom van Casey, pastoor Odus Jackson, aan het tijdschrift People.

(Novum/AP) - Jamie Lynn Spears en haar vriend Casey Aldridge hebben nog geen concrete trouwplannen. Dat zegt een oom van de 19-jarige Casey, pastoor Odus Jackson, tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

Woensdag werd bekend dat de 16-jarige Jamie Lynn een kindje verwacht van Casey. Ze liet weten dat ze het kind wil opvoeden in haar geboortestaat Louisiana. Met toestemming van haar ouders zou Jamie Lynn ook met haar vriend kunnen trouwen, maar een huwelijk is dus nog niet op handen.

Mochten de twee alsnog besluiten te trouwen, hoopt Jackson dat dit gebeurt 'in het belang van het kind en in dat van henzelf'. "Maar als ze niet verliefd zijn en het allemaal maar een fantasie was, moeten ze niet nogmaals de fout ingaan."

Casey houdt zich schuil voor de media nu zijn woonplaats, het gehucht Gloster in Mississippi, wordt overspoeld door cameraploegen. "Het is een stille jongen", vertelt zijn 71-jarige oom. "Hij houdt er niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan, dus hij zal proberen om zich zo vaak mogelijk te verstoppen. Als de tijd rijp is, zal hij met de pers praten."

Aldridge is na de middelbare school aan de slag gegaan bij een pijpleidingfabriek in Louisiana. Op school was hij erg populair. Zo was hij voorzitter van zijn klas en speelde hij American football en honkbal. Volgens zijn oom fietst Casey in zijn vrije tijd graag door de bossen, waar hij ook op elanden jaagt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen