Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe liefde voor Johnny Kraaijkamp jr.

Shownieuws

Johnny Kraaijkamp jr. loopt met zijn hoofd in de wolken. De acteur is verliefd, zo vertelt hij maandag in De Telegraaf. "Het is allemaal nog wel heel pril."

Johnny Kraaijkamp jr. loopt met zijn hoofd in de wolken. De acteur is verliefd, zo vertelt hij maandag in De Telegraaf. "Het is allemaal nog wel heel pril. Ik heb haar afgelopen zomer voor het eerst ontmoet, op Curaçao", legt hij uit. "Eind november sloeg de vlam in de pan en sindsdien hebben we een relatie. Het is heel heftig en we hebben veel lol. Het is absoluut liefde."

Hoewel de liefde volgens de 53-jarige Kraaijkamp nog pril is, hebben zijn ouders inmiddels hun zegen gegeven. "Ze is goedgekeurd door mijn vader. En inmiddels zelfs door mijn moeder", jubelt hij. Wie de gelukkige dame is, wil hij nog niet onthullen. "Het betreft geen geheime liefde, ze komt ook niet uit het vak. Maar we gaan nog niet samen over rode lopers, daarvoor duurt het nog te kort."

Kraaijkamp neemt vanaf 12 februari de rol van Jon van Eerd over in de theatervoorstelling 'Purper 101', waarin oorspronkelijk ook Jos Brink te zien zou zijn. Daarna speelt hij met Arjan Ederveen in de cultmusical 'The fantasticks'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen