Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Tweede huwelijksdag voor Britney'

Shownieuws

Haar relatie met paparazzo Adnan Ghalib lijkt serieuze vormen aan te nemen. Britney Spears verscheen in haar oude bruidsjurk met hem bij de Mercedes-dealer.

Haar relatie met paparazzo Adnan Ghalib lijkt serieuze vormen aan te nemen. Britney Spears verscheen eerder deze week in haar oude bruidsjurk bij de Mercedes-dealer met de fotograaf. Het 26-jarige popdebacle droeg de weinig verhullende kanten creatie waarin ze drie jaar geleden haar jawoord gaf aan Kevin Federline.

Volgens een verkoper van de zaak in Los Angeles zocht de 35-jarige Ghalib, die sinds vorige maand regelmatig met Spears wordt gezien, naar een nieuwe bolide. "Hij rijdt nu in een huurauto", stelt hij in het Amerikaanse tijdschrift People. "Hij oriënteerde zich op de verschillende mogelijkheden om sportwagens te leasen of te kopen."

Volgens de verkoper was de verwarde zangeres niet in een gulle bui. "Ze sprak geen woord en het leek er niet op dat ze een auto voor hem wilde kopen." Spears en Ghalib brachten deze week een bliksembezoek aan Mexico voor een korte vakantie.

Vorige week werd de artieste nog onder dwang afgevoerd naar een ziekenhuis, nadat ze had geweigerd haar zoontjes terug te geven aan haar ex-man Federline. Deze kreeg een dag later de volledige voogdij toegewezen over Sean Preston (2) en Jayden James (1). Spears mag haar kinderen voorlopig ook niet meer bezoeken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen