Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nog geen kinderen voor Eva Longoria

Shownieuws

Eva Longoria staat nog niet te trappelen om een gezin te stichten. Ze is bang dat de chemie tussen haar en man Tony verandert.

Eva Longoria staat nog niet te trappelen om een gezinnetje te stichten. "Tony wil heel graag kinderen, maar ik zeg nog nee", vertelde de Desperate Housewives-actrice in het Amerikaanse programma Entertainment Tonight. "Ik ben bang dat dan de chemie tussen ons verandert."

De 32-jarige Longoria stapte in juli in het huwelijksbootje met de 25-jarige basketballer Tony Parker. De 'newlyweds' zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar. "De seks is geweldig", kirde de brunette. "Daarom ben ik ook met een jongere man getrouwd."

De afgelopen maanden heeft het stel extra veel van elkaar kunnen genieten, omdat Longoria door de staking van de scriptschrijvers in Hollywoord noodgedwongen niet aan de slag kon op de set van Desperate Housewives. "Eerst vond ik het heerlijk, want zo kon ik lekker bij Tony zijn, maar nu kriebelt het weer", vertelde de brunette. "Ik heb al twee maanden geen make-up op gehad en ben vijf kilo aangekomen."

Vanaf volgende maand is een nieuwe film met Longoria te zien in de Amerikaanse bioscopen. In 'Over her dead body' speelt de kleine actrice Kate, een vrouw die overlijdt nadat ze een ijssculptuur op haar hoofd krijgt. Ze blijft als geest ronddolen op Aarde en als haar verloofde een nieuwe vriendin krijgt, probeert ze de relatie van de twee stuk te maken.

Eva voelt in het dagelijks leven ook de aanwezigheid van geesten. "Je voelt en hoort dat ze om je heen zweven." Zelf zou ze na haar dood bij Tony blijven rondspoken. "Ik ga in dit leven en in het hiernamaals bij hem zijn", vertelt ze. "Hij komt nooit meer van me af."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen