Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Victoria Beckham siert cover Vogue'

Shownieuws

Victoria Beckham siert binnenkort de cover van de Britse Vogue. De Spice Girl gaat volgende week een fotosessie doen, zo meldt de Britse krant Daily Mirror.

Victoria Beckham staat binnenkort op de cover van de Britse Vogue. "Victoria gaat een fotosessie doen met topfotograaf Nick Knight", vertelt een bron aan de Britse krant Daily Mirror. "Ze komt op de cover van de april-editie van het magazine. Bovendien worden twaalf pagina's aan haar gewijd."

Het zelfverklaarde stijlicoon, dat eerder een boekje schreef over mode, mag zich vereerd voelen, want Vogue gebruikt vrijwel alleen maar fotomodellen voor de voorpagina. De shoot, die volgende week moet plaatsvinden, zou zeer 'edgy' en gedurfd zijn.

Niet iedereen is gecharmeerd van de kledingsmaak van Beckham. Deze week werd bekend dat de Spice Girl op de eerste plaats van Mr. Blackwell's Worst Dressed List staat. Op de lijst somt de Amerikaanse modegoeroe jaarlijks de slechtst geklede vrouwen ter wereld op. Blackwell hekelt de 'skinny mini-wanproducten' waarin Posh zich graag hult.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen