Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Zoon voor Christina Aguilera'

Shownieuws

Christina Aguilera is vrijdag in Los Angeles bevallen van een zoon. Dat meldt E!Online. Ze zou vrienden een sms hebben gestuurd.

Christina Aguilera is vrijdag bevallen van een zoon. Dat meldt de entertainmentwebsite E!Online. Het eerste kindje van de popster zou om vier uur 's middags geboren zijn in het Cedars Sinai Medical Center in Los Angeles, waarna Aguilera en haar man Jordan Bratman familie en vrienden via een sms'je op de hoogte brachten van het heugelijke nieuws.

In hetzelfde ziekenhuis zette Nicole Richie enkele uren eerder haar dochtertje op de wereld. Richie en haar vriend, Good Charlotte-zanger Joel Madden, noemden het meisje Harlow Winter Kate Madden.

De 27-jarige Aguilera en haar echtgenoot hebben het babynieuws nog niet officieel bevestigd. Een woordvoerder van de ster ontkende tegenover het Amerikaanse tijdschrift Us Magazine zelfs dat zij al bevallen is.

De blondine maakte pas in november officieel bekend dat ze zwanger is. Al maanden werd gefluisterd dat de zangeres en haar man Jordan hun eerste kindje verwachtten, maar het stel hield de kaken stijf op elkaar. Dit ondanks de gestaag groeiende buik van de popster en de vele winkelbezoekjes voor kinderwagens en babykleding.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen