Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Belinda Meuldijk tekent contract Pipo-musical

Shownieuws

Belinda Meuldijk heeft vrijdag het contract getekend voor 'Pipo de musical'. Het stuk is volgend jaar in de theaters te zien, zo meldt De Telegraaf zaterdag.

Belinda Meuldijk heeft vrijdagmiddag het contract getekend voor 'Pipo de musical'. De musical is vanaf volgend jaar in de theaters te zien, zo meldt De Telegraaf zaterdag.

Wim Meuldijk, de vader van Belinda, is de geestelijk vader van Pipo de Clown, die 22 jaar lang op televisie te zien was. Hij overleed op 27 december op 85-jarige leeftijd in Spanje. Kort voor zijn dood werd bekend dat wordt gewerkt aan de musicalversie van Pipo de Clown.

"Het eerste wat ik na het zetten van mijn handtekening heb gedaan, is paps mobiele telefoonnummer draaien", vertelt Belinda in De Telegraaf. "Na zijn warme stem van de afwezigheidsboodschap te hebben beluisterd, heb ik ingesproken: pap, het is voor elkaar. Jouw laatste wens is vervuld."

De 52-jarige Belinda schrijft de liedjes voor de musical en haar vader was verantwoordelijk voor de verhaallijn. 'Pipo de musical' vertelt het verhaal van Pipo's vrouw Mammaloe die plotseling een zangcarrière ambieert.

Joep Dorre kruipt in de huid van Pipo in de musical, die op het podium wordt gebracht door theater- en entertainmentgroep Stay Tuned. Hij speelde eerder de beroemde clown in de laatste Pipofilm. Ook bekende personages als Dikke Deur en indiaan Klukkluk komen voorbij in de musical. Het is nog onbekend wie die rollen gaan spelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen