Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carnaval breekt los in hitparade

Shownieuws

Hoewel de fans nog een paar weken moeten wachten, is in de hitparade de carnavalsgekte al losgebroken. Maar liefst zeven feestknallers beklimmen de singlelijst.

Hoewel de echte fans nog een paar weken moeten wachten, is in de hitparade de carnavalsgekte al losgebroken. Maar liefst zeven feestknallers beklimmen de Single Top 100. De Geboeders Ko weten met 'Duiken in de zee' de hoogste positie te behalen. Het nummer staat op de twaalfde positie.

In de lagere regionen van de hitlijst doen Johan Vlemmix en Nol Roos hun best met het nummer 'Bussie vol met Polen'. Het duo staat op nummer 65. 'In de blote kont' van de Lawineboys en Mooi Wark komt binnen op de 70e positie. Stef Ekkel en Rob & John komen binnen op de nummers 75 en 76, met respectievelijk 'Het stadje Kufstein' en 'Ze roepen, maar ik hoor ze niet'.

Cooldown Cafe debuteert met 'Ben ik te min' op nummer 80. Sugar Lee Hooper komt met haar 'French can can' binnen op nummer 98.

Het carnaval vindt officieel op 3, 4 en 5 februari plaats. Het feest, dat oorspronkelijk voorafging aan de vastentijd, wordt vooral in Zuid-Nederland gevierd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen