Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sugababe Amelle Berrabah opgepakt

Shownieuws

Amelle Berrabah van de Sugababes is opgepakt op verdenking van het vernielen van een auto. Ze moet zich in februari bij de politie melden.

Amelle Berrabah van meidengroep de Sugababes is opgepakt op verdenking van het vernielen van een auto in het Britse plaatsje Aldershot in Hampshire. Dat melden verschillende media. Het incident zou zijn gebeurd tijdens een burenruzie bij het huis van het zusje van de 23-jarige Amelle.

De politie liet volgens de BBC weten dat woensdag een 23-jarige vrouw is gearresteerd. De manager van Amelle bevestigde tegenover MTV dat de zangeres de politie heeft 'geholpen bij het onderzoek'. Berrabah is op borgtocht vrij en moet zich op 21 februari weer op het bureau melden.

Berrabah is het jongste lid van de driekoppige meidengroep. In 2005 verving ze Mutya Buena, die een solocarrière begon. Sindsdien is ze het meest omstreden lid. Zo zou ze vorig jaar betrokken zijn geweest bij een vechtpartij en heeft ze een vriend die bekend staat als 'foute jongen'.

Fuller werd ervan verdacht het zusje van Amelle te hebben verkracht. Justitie heeft de verdenking inmiddels laten vallen. Lange tijd gingen geruchten dat de overige twee Sugababes eisten dat als Amelle lid wilde blijven van de groep, ze Fuller moest dumpen. Hij herstelt momenteel van een aanval met een kapmes bij een kroeg.

De Sugababes doen het met hun laatste album 'Change' goed in de Britse hitlijsten. Zowel het album als de single 'About you now' was goed voor de eerste plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen