Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Travestiet brengt ode aan Adje

Shownieuws

Travestiet Lola Lee brengt een muzikale ode aan Adje, het hulpje van Paul de Leeuw. De single 'Adje kom in mijn badje' is vanaf vrijdag te downloaden.

Travestiet Lola Lee brengt een muzikale ode aan Adje, het hulpje van Paul de Leeuw. De single 'Adje kom in mijn badje' is vanaf vrijdag te downloaden via de website van Lola Lee. Het nummer is een Nederlandstalige bewerking van 'Annie, I'm not your daddy', van Kid Creole and the Coconuts.

De 29-jarige Lola Lee nam het loflied op omdat ze het de hoogste tijd vond Adje eens in het zonnetje te zetten. Volgens de travestiet is Adje erg blij met het lied, maar zit een samenwerking er vooralsnog niet in. "Hij zal er ook wel geld voor willen, aangezien hij zo populair is. Daarom denk ik dat niet dat het snel zal gebeuren."

Het liedje is alleen te verkrijgen via internet, maar Lola Lee hoopt dat een platenmaatschappij het nummer wil uitbrengen op cd. "Het is een echt feestnummer en ik denk dat het best kans maakt om te scoren."

Eerder bracht Lola Lee het liedje al ten gehore in 'Mooi! Weer de Leeuw'. Naar aanleiding van de reacties op het optreden besloot de travestiet het liedje beschikbaar te maken als download.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen