Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Onder hypnose meedoen aan Nationale IQ Test

Shownieuws

Aan de Nationale IQ Test van BNN doet dit jaar ook een groep gehypnotiseerden mee. Ze worden gehypnotiseerd door Rasti Rostellli. De show is op 23 januari.

Aan de Nationale IQ Test van BNN doet dit jaar ook een groep gehypnotiseerden mee. Voor de uitzending nemen de deelnemers bij volledig bewustzijn een oude test af, waarna ze worden gehypnotiseerd door Rasti Rostelli. Hij fluistert ze vervolgens in dat ze heel slim zijn. Daarna maken ze onder hypnose de nieuwe test live in de studio.

De gehypnotiseerden nemen het op tegen makelaars, voetbalsters, hoogbegaafde kinderen en fanfareleden. Ook doet weer een groep bekende Nederlanders mee. Onder hen zijn EO-presentator Manuel Vanderbos, zanger Jody Bernal, presentator Jan Douwe Kroeske en Jaap uit de Gouden Kooi. De presentatie is in handen van Patrick Lodiers en Ruben Nicolaï.

Vorig jaar werd deelneemster Bonnie St. Claire voorpaginanieuws toen ze volgens de test een IQ van slechts 52 bleek te hebben. De gemiddelde mens heeft een IQ tussen 90 en 110. Esmaa Alariachi, bekend van het programma Meiden van Halal, had met een score van 123 de hoogste score onder de BN'ers. Van de publieksgroepen scoorden toen de corpsballen het hoogst.

De Nationale IQ Test 2008 is op 23 januari te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen