Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Giel Beelen uit de kleren voor tienerblad

Shownieuws

Giel Beelen lijkt kleding een ondraaglijke last te vinden. De 3FM-dj, die in een reclame al eens naakt in beeld kwam, staat in zijn onderbroek in de Hitkrant.

Giel Beelen lijkt kleding een ondraaglijke last te vinden. De 3FM-dj, die in een televisiereclame voor zijn show al eens piemelnaakt in beeld verscheen, staat in zijn rode onderbroek in de Hitkrant. Lezers van het tienerblad wordt opgeroepen een leuke outfit te ontwerpen voor de radiomaker.

Hoewel de lezers zelf mogen weten of ze de kleding als tekening, foto of plaksel aanbieden, heeft de 30-jarige Beelen wel wat eisen. "Geef me alsjeblieft niet zo'n hippe bril, met van die grote glazen", stelt hij. Ook qua schoenen heeft hij specifieke wensen. "Ik haat nieuwe schoenen, dus mijn schoenen mogen best een beetje afgetrapt zijn."

Hitkrant zette Beelen neer als aankleedpop omdat de dj onlangs door mannenblad Esquire werd uitgeroepen tot slechtst geklede man van Nederland. Beelen is blij met zijn titel. "Ik wil namelijk vooral geen grijze muis zijn, want daar zijn er al honderd van", stelt hij. "Ik zeg maar zo: geen stijl is ook stijl!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen