Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe vriend Britney Spears is getrouwd

Shownieuws

De nieuwe vriend van Britney Spears, paparazzo Adnan Ghalib, is getrouwd. Dat bevestigt zijn agentschap. Wel leeft hij al een jaar gescheiden van zijn vrouw.

De nieuwe vriend van Britney Spears, paparazzo Adnan Ghalib, is getrouwd. Dat bevestigt het agentschap van de 35-jarige fotograaf tegenover het Amerikaanse blad People. Benadrukt wordt wel dat hij en zijn vrouw al een jaar gescheiden van elkaar leven en dat hij en Spears 'heel gelukkig' aan het daten zijn.

De twee tortelduifjes verruilden donderdag de heksenketel van Los Angeles voor een rustieke strandvakantie in Mexico. Volgens lokale kranten droeg Britney een roze pruik, was ze niet opgemaakt en kocht ze een namaak Gucci-tas. Het agentschap van Ghalib, Finalpixx, had de eer de twee op de gevoelige plaat te mogen vastleggen. Zo was op de site van Finalpixx een foto te zien waarop Ghalib zijn vriendinnetje slagroom voert.

Het agentschap laat verder weten dat Ghalib en Spears ondanks alle media-aandacht een 'gezonde en normale' relatie hebben. De afgelopen week zijn ze voortdurend samen geweest. "Nadat Britney uit het ziekenhuis kwam, hebben ze samen lekker uitgerust, gegeten, geslapen, gewinkeld, Ook hebben ze het over het leven gehad en over hoe dol ze zijn op hun familie."

Ghalib zelf laat zich niet uit over de relatie, omdat dat op dit moment voor niemand goed zou zijn. "Maar als hij ervoor kiest iets over haar te zeggen", gaat het agentschap verder, "dan zou hij alleen maar positieve dingen over haar en de relatie zeggen."

Spears raakte vorige week in opspraak toen ze haar kinderen niet terug wilde geven aan ex-man Kevin Federline. De politie moest er uiteindelijk aan te pas komen. Vervolgens werd de popster in verwarde toestand afgevoerd naar het ziekenhuis. Het bezoekrecht voor haar kinderen is ze voorlopig kwijt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen