Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter Heerschop verlengt contract bij Radio 538

Shownieuws

Peter Heerschop is nog ten minste twee jaar te horen bij Radio 538. De cabaretier, die een wekelijkse column heeft bij Edwin Evers, heeft tot 2010 bijgetekend.

Peter Heerschop is nog ten minste twee jaar te horen bij Radio 538. De cabaretier heeft tot 2010 bijgetekend, zo maakte de radiozender vrijdag bekend. Sinds 2002 schrijft Heerschop voor de vrijdagshow van Edwin Evers de column 'Lieve Marianne', waarin hij terugblikt op de actualiteiten van de afgelopen week.

Evers, die elke werkdag vanaf 06.00 uur te horen is, is verheugd met de contractverlenging van de 47-jarige grappenmaker. "Hij behandelt het nieuws van de afgelopen week op een komische manier met hier en daar een vlijmscherpe rand", vindt hij. "Het is een fantastische manier om een week Evers Staat Op mee af te sluiten."

Heerschop werd onlangs getroffen door een lichte hartaanval. Vorige week werd bekend dat de cabaretier weer hersteld is. Op 21 januari viert hij samen met zijn collega's het 20-jarig jubileum van zijn theatergroep NUHR.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen