Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Montezuma's Revenge stopt ermee

Shownieuws

De vocale formatie Montezuma's heeft besloten ermee te stoppen. Het laatste optreden van de a-capellaband is op 5 februari in de Leidse Schouwburg.

De vocale formatie Montezuma's houdt ermee op. Het laatste optreden van de a-capellaband is op 5 februari in de Leidse Schouwburg. Dat meldt het gezelschap, dat de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, op zijn website.

De beslissing om te stoppen ging niet over een nacht ijs, laat de formatie weten. Maar door een verschillende visie op de gezamenlijke toekomst en op die van de afzonderlijke leden werd geconcludeerd dat stoppen het beste is.

Tijdens het afscheidsconcert treden eerst groepen op die iets met Montezuma's Revenge te maken hebben gehad, zoals Rocque Four en Intermezzo. Daarna betreedt de huidige bezetting van de groep het podium en in het slotnummer doen oud-leden van het gezelschap mee.

Montezuma's Revenge werd in 1985 opgericht. In 2001 werd de formatie met het liedje 'Danielle....la plus belle' derde op het Nationaal Songfestival. Verder bracht de band vooral covers, van 'Smells like teen spirit' van Nirvana tot 'Papa' van Stef Bos.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen