Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse laat haar blonderen

Shownieuws

Amy Winehouse heeft haar zwarte suikerspinnenkapsel ingeruild voor een kortere, platinablonde coupe. Ze wilde een nieuw uiterlijk voor het nieuwe jaar.

Amy Winehouse heeft haar zwarte suikerspinnenkapsel ingeruild voor een kortere, platinablonde coupe. Dat is onder meer te zien op foto's in het Amerikaanse blad OK! die woensdag zijn gemaakt in Londen.

De woordvoerder van de zangeres zegt dat Amy een nieuw uiterlijk wilde voor het nieuwe jaar. Het op de jaren zestig geïnspireerde kapsel van het afgelopen jaar was haar handelsmerk geworden, maar de 24-jarige zangeres wil mogelijk een nieuw imago opbouwen.

In een interview in het blad gaat Winehouse ook in op andere aspecten van haar uiterlijk. Zo zegt ze dat ze zo dun is geworden sinds ze gestopt is met blowen, waarvan bekend is dat je er vreetbuien van krijgt. Daarnaast zou de media haar foto's manipuleren door vooral haar benen zo te fotoshoppen dat ze nog dunner lijken. Hetzelfde zou het geval zijn bij Victoria Beckham, die eveneens met regelmaat onder vuur ligt vanwege haar graatmagere verschijning.

Verder vertelt Amy dat verslaafd zijn aan alcohol een stuk erger is dan aan heroïne. Ze geeft toe last te hebben van een kwade dronk, vooral als ze niet heeft gesport of zich zorgen maakt. In alle andere gevallen wordt ze naar eigen zeggen 'heerlijk gezelschap en ontzettend lief' van een slokje te veel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen