Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huisman genomineerd als meest irritante BN'er

Shownieuws

Huisman is genomineerd voor een Loden Leeuw voor zijn zangkunsten in de Postcodeloterij-commercial. De winnaar wordt maandag bekendgemaakt in Radar.

Hennie Huisman is genomineerd voor de Loden Leeuw Persoonlijkheidsprijs, voor de meeste irritante bekende Nederlander in een televisiereclame. De EO-presentator is genomineerd voor het tentoonspreiden van zijn zangkunsten in een reclame van de Postcodeloterij. De prijs werd vorig jaar gewonnen door Louis van Gaal met zijn optreden in een reclame voor Mediamarkt.

Ook Jan Vayne is voor zijn met pruik voorziene bijdrage aan de Unox-reclame genomineerd en Jan Mulder kan evenmin op sympathie van de kijker rekenen voor zijn rol in de Postbank-reclames. Dries Roelvink viel met zijn gele slip niet in de smaak met zijn spotje voor de ANWB en Fatima Moreiro de Melo zorgt klaarblijkelijk voor veel ergernis door haar verschijning in Rabobank-reclames.

Ook de nominaties van de Loden Leeuw voor de meeste irritante tv-commercial zijn bekendgemaakt. BCC, Spa, Libresse, Centraal Beheer, 1888 en de LOI maken kans op de gevreesde bokaal.

De winnaars van de Loden Leeuw worden maandag bekendgemaakt in het televisieprogramma Radar. Tot die tijd kunnen mensen stemmen op de website van het Tros-programma.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen