Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan aangeklaagd door achtervolgde vrouw

Shownieuws

Lindsay Lohan is aangeklaagd door de vrouw die door haar werd achtervolgd op de dag dat ze werd opgepakt voor rijden onder invloed. Ze wil een schadevergoeding.

(Novum/AP) - Lindsay Lohan is aangeklaagd door de vrouw die door haar werd achtervolgd op de dag dat de actrice werd opgepakt op verdenking van rijden onder invloed. Tracie Rice zat op die dag in de auto bij de moeder van de voormalige assistente van Lindsay. Het 21-jarige filmsterretje reed met hoge snelheid achter de auto aan, waardoor Rice dacht dat ze werden achtervolgd door autodieven.

Daarom eist ze nu onder meer een vergoeding voor de opgelopen emotionele schade en de gemaakte medische kosten. Ze moest in behandeling bij een therapeut en een chiropractor, was honderden dollars kwijt aan kalmeringsmiddelen en raakte haar goedbetaalde baan kwijt.

Het incident deed zich voor nadat Lohan een maand had doorgebracht in een ontwenningskliniek. Daar was ze terechtgekomen toen ze haar auto in de berm had gereden nadat ze eveneens te veel zou hebben gedronken. In haar auto werd toen cocaïne aangetroffen. Na de tweede arrestatie liet ze zich twee maanden opnemen in een kliniek in Utah. Momenteel doet ze hard haar best om nuchter te blijven, al werd ze tijdens een nieuwjaarsfeestje gespot met een fles champagne aan haar mond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen